Essentiële Oliën


 

Geniet van de voordelen en het gemak van een Young Living account!!!

 Wanneer je op de foto klikt kun je direct een account aanmaken.

Lidnummer # 3962295

 

Ik deel mijn liefde voor de 100% pure oliën van Young Living omdat deze olien een welkome en rijke aanvulling zijn in mijn dagelijks leven en in mijn praktijk.

Vanuit mijn praktijk coach, train en begeleid ik iedereen die een gezonde(re) (werk-)relatie wilt ontwikkelen, realiseren of behouden. 

 

"Focus op je gezondheid door het met aandacht en liefde te voeden & gebruik de geschenken van de natuur"

 

Persoonlijk ben ik al jaren geïnteresseerd in voeding, supplementen, additieve therapieën, beweging dus zo'n beetje alles wat mijn gezondheid bevordert.

Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om te doen wat ik het allerleukste vind en dat is mijn kennis en ervaring delen met anderen.

Ik coach of begeleid personen in kleine groepen en gebruik daarbij de rustig stemmende, opbeurende of verkwikkende geuren van oliën. Een echte weldaad voor de geest.

 

Wat zijn essentiële olien?

Essentiele oliën ook wel etherische oliën genoemd zijn herstellend, beschermend, rustgevend en regenererend. Vaak worden zij ook de “levensenergie van de natuur” genoemd, ze zijn het hart en de ziel van de planten.

Etherische oliën zijn de aromatische vloeistoffen die gewonnen worden uit bloemen, stengels, bomen, wortelen, schors, hars, schillen, struiken en zaden. 

Zij bepalen niet alleen het aroma van de plant maar zijn ook van vitaal belang voor de planten om te groeien, te leven, zich te ontwikkelen en voor het aanpassen van de planten aan het milieu.

Etherische oliën ondersteunen de planten bij afweer van insecten en beschermen ze tegen invloeden van buitenaf en ziektes. 

Moderne onderzoeken tonen aan dat etherische oliën bij aromatisch gebruik, plaatselijk opbrengen of innemen een rustgevende, evenwichtige, reinigende,verjongende en energieke werking op lichaam en geest kunnen hebben.

Doordat onze reukreceptoren direct in contact staan met het limbisch systeem van onze hersenen (het emotionele geheugencentrum) hebben etherische oliën direct invloed op onze hersenen. 

Zo draagt het gebruik van essentiële oliën bij aan een optimale en evenwichtige balans in ons lichaam en in onze geest.

 

Lees ook de ervaring van Bryan Clay, Olympisch gouden medaillewinnaar en wereldkampioen of doe de persoonlijke quiz en vind uit welke olie het best bij je past!

 

 

Wanneer is het de meest geschikte tijd om de planten, bloemen, vruchten en zaden te plukken of te oogsten?

Of wanneer is de meest geschikte tijd om het distillatieproces te starten?

Heb je geen idee?

Klik op de foto hierboven om de video waarin het Seed to Seal proces wordt uitgelegd te bekijken.

 

​​​​​​​​​​​​​​