Stella Loy


 

Ik begeleid mensen in het realiseren van balans in relatie tot zichzelf en in de omgang met anderen

In 2013 startte ik vanuit mijn praktijk InCounselling met het geven van interactieve individuele- en groepsgesprekken of workshops. Tijdens deze sessies merkten deelnemers hoe zij in relatie tot zichzelf en anderen staan maar ook tot het grotere geheel binnen een organisatie.

Gevoelens van weerstand, vermijding of uitstel maar ook van geen fut of laag in energie kwam geregeld naar de oppervlakte. Hoewel deelnemers tijdens maar ook na training enthousiast reageerden merkte ik dat ik hen meer zou willen bieden op emotioneel en mentaal niveau.

Tijdens een event in 2016 maakte ik kennis met de wondertjes van de natuur: essentiële olien. Ik koester deze ervaring met dankbaarheid want mijn wens om anderen te helpen kreeg hiermee een ongelofelijke wending.

Hoe dan?

Ik kreeg antwoorden op enkele gezondheidsvragen waardoor ik mij meer bewust werd dat de wereld waarin wij leven voor het grootste deel bestaat uit chemische productie.  Van medicijnen tot voedsel, tot huishoudelijke reinigingsmiddelen. Als ik de milieurisico's voor onze gezondheid en ons algehele welzijn daarbij optel wist ik dat ik kennis had gemaakt met hoogwaardige, effectieve en natuurlijke producten die ik op mijn beurt wilde inzetten tijdens gesprekken, workshops en trainingen. De afgelopen twee jaar ben ik veelal bezig geweest met mij verdiepen in de werking van etherische of essentiele olien en deze kennis deel ik met anderen.

Of je nu een gezondheidsprobleem hebt dat je graag wilt overwinnen, een verlangen om een gezonder, veiliger thuis voor je gezin te creëren, interesse hebt om lid te worden van mijn Young Living-team of een workshop of training wilt volgen bel of mail mij dan.

Laat me alsjeblieft weten hoe ik kan helpen!